Bemærk særlig åbne/lukke-tider for Tasty Green frem mod 5. jan 2021. Åben mellem 17-21 alle ugens syv dage. Støt lokale butikker på Østerbro for at holde området levende og attraktivt! Pas godt på hinanden derude, og varmeste julehilsner herfra.

Tasty Green salat

Gør verden lidt grønnere med biodynamiske produkter og økologi fra Tasty Green. God mad af lokale økologiske råvarer serveret i stemningsfyldte lokaler på Østerbro, København

Tasty Green gør sund mad lækkert, velsmagende og let tilgængeligt

Tasty Green er en skøn øko-salatbar i København med mulighed for mad ud af huset (take away). Maden er sund og økologien er i fokus – det er helt almindelig sund fornuft. Vi byder på lækker, økologisk mad både morgen, middag og aften. Menukortet skifter efter sæsonen, og maden serveres i en rar og uhøjtidelig ramme, der passer til både morgen med travlhed, frokost til middag og en let aftensmad med på vej hjem.

Hos Tasty Green findes der altid en salad bowl (salatskål) til dig der spiser vegansk, vegetarisk og med kød. Alt mad kan fås som to stay eller take away – dit valg.

Det er en gastronomisk salatskål med unikt økologiske madtilbud i indre København. Råvarerne i Tasty Green er friske, lokale og 100% økologisk. Menuen har fokus på velsmag, solidt håndværk og økologiske råvarer fra lokale producenter, og Tasty Green lader sig inspirere af både årstiderne og sæsonen.

For at toppe det hele er vi med til at gøre verden til et lidt grønnere sted med biodynamiske produkter og ren økologi hos Tasty Green.

Går du op i økologi og vil du gerne have serveret øko-mad, når du skal ud at spise? Så er Tasty Green noget for dig. Tasty Green er blandt de fedeste øko-spisesteder i København, hvor vi gør en dyd ud af at anvende økologiske råvarer i retterne.

Det er i hjertet af det charmerende Østerbro salatbaren Tasty Green holder til. Der serveres kvalitetsmad til rimelige priser, et oplagt sted at fylde maven for den øko-glade restaurant gæst. I Tasty Green kan du glæde dig til at sætte tænderne i et økologisk og miljørigtigt måltid lavet af gode lokale råvarer. Køkkenet er grøntsagsbaseret ud fra bæredygtig mad på menuen.

Tasty Green har en bredt sammensat menu til såvel frokost som middag og tilbyder også salater som følger årstiderne. Bredt sammensat menu til både frokost og aften. Tasty Green vægter økologi, men helt særlige lokale økologiske produkter.

Kom og lad dig friste – med god samvittighed!

Er du vegetar, flexitar, øko-elsker eller bare glad for at støtte lokale producenter? Så er Tasty Green en af dine yndlings grønne spisesteder: her kan du være bæredygtig, når det kommer til mad.

Tasty Green er et økologisk spiseri, hvor vi gør sund mand lækkert, velsmagende og let tilgængeligt.

Tasty Green er en lille, visionsdrevet salatbar, sat i verden for at tjene økologien, københavnerne og vores gode, regionale småproducenter.

Vi, der står bag Tasty Green, har længe interesseret os for og arbejdet for mere økologi i hverdagen. Det hele startede tilbage i slut 90’erne med den voksende personlig interesse for vi er hvad vi spiser, og hvordan vi kan være med til at skabe en grøn bevægelse gennem hver vores egen hverdag.

I 2020 etablerede vi salatbaren Tasty Green på Oslo Plads (ved Østerport metrostation og over for Østre Anlæg, offentlig park i København). Sammen med vores stærke hold af ildsjæle – byder vi op til varierende og spændende salater med lækker mad og drikke lavet på økologiske råvarer.

Tasty Green vil gerne være med til at skabe en fælles forståelse blandt vores medkøbenhavnere, at den mad vi spiser, ikke er en fremmedgjort, uudtømmelig kilde, som er konstant og stabilt tilgængelig uafhængig af den måde, vi behandler vores planter, dyr og jord på. Vi skal tænke på fødevarer, sæson og afsender for at skabe bæredygtige økologiske spisevaner. Sammen kan vi værdsætte økologien, der ligger bag produktionen af gode, råvarer.

Tasty green er en salatbar, men vi tænker på det som det hyggelige lille økologiske spiseri – en fantastisk lille perle, med mad til alle i hjertet af byen København, Danmark.

Tre hurtige om Tasty Green brand og salater:

  • økologisk og bæredygtigt
  • hyggeligt spisested
  • take away og catering

#tastygreen, #tastygreensalad, #tastygreendk, #tastygreencph