Bemærk særlig åbne/lukke-tider for Tasty Green frem mod 5. jan 2021. Åben mellem 17-21 alle ugens syv dage. Støt lokale butikker på Østerbro for at holde området levende og attraktivt! Pas godt på hinanden derude, og varmeste julehilsner herfra.

Næring og allergi

Som gæst i Tasty Green skal det være nemt at orientere sig i næringsmæssig sammensætning, kalorier og evt. allergener i vores mad. Det er vigtigt at vide, hvad der er i den mad, du spiser, så du kan planlægge en balanceret kost. For at hjælpe dig med dette har vi udviklet en allergi- og næringstabel, der bl.a. indeholder information om allergener, kalorier, proteiner og kulhydrater i vores mad.

  • Klik her for at downloade vores Allergi- og næringstabel 2020 (Engelsk).

Vi arbejder løbende på at nedbringe indholdet af kalorier, salt og sukker i vores produkter og opdaterer menuen med tilgængelige information.

Gluten

Du kan få serveret din salater i en glutenfri skål her hos Tasty Green. Der er hverken gluten i vores ingredienser til salaten eller dressing. Det økologiske brød der følger med kan have spor af gluten og kan fravælges hvis du er allergisk overfor gluten.

Hvis du er allergisk overfor gluten skal du vide, at vores team håndterer glutenholdige sandwich og brød hele tiden. Vores køkken er derfor ikke et glutenfrit miljø.